מועמדים

תנאי קבלה:

אופציה א': תעודת בגרות מלאה/תעודת מכינה 30+  ובחינה פסיכומטרית- בשיקלול 42. כאשר בפרק האנגלית בבחינה הפסיכמטרית נדרש ציון 85 לפחות.

השקלול הינו לפי 'הערכת סיכויי קבלה' באתר אוניברסיטת בר אילן. קישור הבא .

אופציה ב': תעודת בגרות מלאה בממוצע 82 לפחות , עם ציון 85 לפחות בבחינת אמי"ר או אמיר"ם .

אופציה ג': תעודה של תכנית 30+ בממוצע 85 ומעלה , עם ציון 85 לפחות בבחינת אמי"ר או אמיר"ם .

* מקצוע האנגלית בבגרות חייב להיות ברמת 4 או 5 יחידות. למידע אודות מבנה תעודת הבגרות >>

** הקבלה לתכניות על בסיס מקום פנוי בלבד ועמידה בתנאי הקבלה!

סדרי הרישום (כיצד נרשמים) :

על מנת להגיש מועמדות לאחת התכניות הלימוד במסגרת התואר ב.א רב תחומי במדעי החברה ( 'ינשופים'/'חץ'/'יהלום')

יש להגיע למשרדנו , בניין 403 (קומה שניה) חדר 205, אוניברסיטת בר-אילן , קמפוס ר"ג .

חובה! להגיע עם 3 המסמכים הבאים:

תעודת בגרות מקורית

תעודת זהות

אסמכתא עבור ציון אמי"ר/אמיר"ם/ פסיכומטרי

מרכז רישום : מר אלעזר דוד

כתובת דואר אלקטרוני: Elazar.david@biu.ac.il

קבלת קהל: ימים ראשון עד חמישי בין השעות 09:00 עד 15:00

יום שישי בין השעות 08:00 עד 10:00 (ההגעה ביום זה בתאום מראש בלבד)

שעות מענה טלפוני : ימים ראשון עד רביעי : בין השעות 09:00 עד 11:00

הינך מוזמן ליצור עימנו קשר לקבלת פרטים נוספים בנושא תואר רב תחומי במדעי החברה, דרך עמוד צור קשר או בטלפונים: 03-5318179,