מועמדים

תנאי קבלה:

אופציה א': תעודת בגרות מלאה/תעודת מכינה 30+  ובחינה פסיכומטרית- בשיקלול 42. כאשר בפרק האנגלית בבחינה הפסיכמטרית נדרש ציון 85 לפחות.

השקלול הינו לפי 'הערכת סיכויי קבלה' באתר אוניברסיטת בר אילן. קישור הבא .

אופציה ב': תעודת בגרות מלאה בממוצע 82 לפחות , עם ציון 85 לפחות בבחינת אמי"ר או אמיר"ם .

אופציה ג': תעודה של תכנית 30+ בממוצע 85 ומעלה , עם ציון 85 לפחות בבחינת אמי"ר או אמיר"ם .

* מקצוע האנגלית בבגרות חייב להיות ברמת 4 או 5 יחידות. למידע אודות מבנה תעודת הבגרות >>

** הקבלה לתכניות על בסיס מקום פנוי בלבד ועמידה בתנאי הקבלה!

סדרי הרישום (כיצד נרשמים) :

הרשמה מקוונת:

על מנת להגיש מועמדות לאחת מתוכניות הלימוד במסגרת התואר ב.א רב תחומי במדעי החברה ('ינשופים'/'חץ'/'יהלום')

חובה! למלא בעדיפות ראשונה את התכנית המבוקשת (אין שמירת מקומות לעדיפות שניה/שלישית).

>> להרשמה לחץ כאן<<

*מסמכים וטפסים רלוונטים יש לשלוח למדור קבלת תלמידים לתואר ראשון. לשליחה >>לחץ כאן<<

**יש לציין שם מלא, מספר תעודת זהות ושם התוכנית אליה נרשמתם (בעדיפות ראשונה).

פגישת ייעוץ:

ניתן להגיע למשרדנו , בניין 403 (קומה שניה) חדר 205, אוניברסיטת בר-אילן , קמפוס ר"ג .

מרכז הייעוץ : מר אלעזר דוד

ליצירת קשר עם מרכז הייעוץ ניתן בכתובת דואר אלקטרוני: Elazar.david@biu.ac.il

קבלת קהל: ימים ראשון עד חמישי בין השעות 09:00 עד 15:00

יום שישי בין השעות 09:00 עד 11:00 (ההגעה ביום זה בתאום מראש בלבד)

שעות מענה טלפוני : ימים ראשון עד רביעי : בין השעות 09:00 עד 11:00

* מומלץ להגיע עם המסמכים הבאים:

תעודת בגרות מקורית

אסמכתא עבור ציון אמי"ר/אמיר"ם/ פסיכומטרי

שימ/י לב!

המידע הנמסר בפגישה הוא בגדר ייעוץ בלבד. תשובה רשמית עבור הקבלה לתכניות מתקבלת ובסמכותה של וועדת הקבלה של האוניברסיטה בלבד.

הינך מוזמן ליצור עימנו קשר לקבלת פרטים נוספים בנושא תואר רב תחומי במדעי החברה, דרך עמוד צור קשר או בטלפונים: 03-5318179,