מועמדים

תנאי קבלה:

אופציה א': תעודת בגרות מלאה/תעודת מכינה 30+  ובחינה פסיכומטרית- בשיקלול 42. כאשר בפרק האנגלית בבחינה הפסיכמטרית נדרש ציון 85 לפחות.

השקלול הינו לפי 'הערכת סיכויי קבלה' באתר אוניברסיטת בר אילן. קישור הבא .

אופציה ב': תעודת בגרות מלאה בממוצע 82 לפחות , עם ציון 85 לפחות בבחינת אמי"ר או אמיר"ם .

אופציה ג': תעודה של תכנית 30+ בממוצע 85 ומעלה , עם ציון 85 לפחות בבחינת אמי"ר או אמיר"ם .

* מקצוע האנגלית בבגרות חייב להיות ברמת 4 או 5 יחידות. למידע אודות מבנה תעודת הבגרות >>

סדרי הרישום (כיצד נרשמים) 6780*:

הרשמה מקוונת:

על מנת להגיש מועמדות לתכנית חכ"ם (התמקדות בחשבונאות, כלכלה ומנהל עסקים) במסגרת התואר ב.א רב תחומי במדעי החברה, חובה! למלא בעדיפות ראשונה את התכנית המבוקשת (אין שמירת מקומות לעדיפות שניה/שלישית).

>> להרשמה לחץ כאן<<

*מסמכים וטפסים רלוונטים יש לשלוח למדור קבלת תלמידים לתואר ראשון. לשליחה >>לחץ כאן<<

**יש לציין שם מלאמספר תעודת זהות ושם התוכנית אליה נרשמתם (בעדיפות ראשונה).

פגישת ייעוץ ומידע יש לחייג 6780*

ניתן להגיע למשרדנו , בניין 504 (קומת כניסה) חדר 009, אוניברסיטת בר-אילן , קמפוס ר"ג .

שימ/י לב!

המידע הנמסר בפגישה הוא בגדר ייעוץ בלבד. תשובה רשמית עבור הקבלה לתכניות מתקבלת ובסמכותה של וועדת הקבלה של האוניברסיטה בלבד.

הינך מוזמן ליצור עימנו קשר לקבלת פרטים נוספים בנושא תואר רב תחומי במדעי החברה- תכנית חכ"ם, דרך עמוד צור קשר או בטלפון: 6780*