קורס תכנית הכנה לתואר ראשון במוזיקה

תנאי הקבלה לתואר ראשון במוזיקה כוללים ציון עובר במבחן כניסה בתחום התיאוריה וההרמוניה המוזיקלית. מועמדים רבים הנכשלים במבחן זה זקוקים ללימודי הכנה שיגשרו על פער הידע. ידוע לנו כי ישנם מועמדים רבים כאלו מן המגזר הערבי, בעלי תעודת בגרות מצוינת וידע מוזיקלי. ברצוננו להנגיש גם למועמדים אלו את לימודי ההכנה. מטרת לימודי התעודה המוצעים היא לגשר על פערים אלו, ללמד מועמדים כאלו את החומר הנדרש ובכך להגביר את הסיכוי שיצליחו במבחן הכניסה ויתקבלו לתואר ראשון במוזיקה.

אוניברסיטת בר-אילן פותחת את תכנית ההכנה, בהדרכת מיטב המרצים העוסקים בתחום ובהנחייתו המקצועית של ד"ר מוחמד כלף, מוזיקאי מחונן, מורה מנוסה בתחומי המוזיקה ובעל ידע נרחב ומעמיק בתחומים הנלמדים. תכנית הלימודים כוללת קורסים שנתיים בפיתוח שמיעה, מבוא לתיאוריה וקורסים סמסטריאליים בסקירת תולדות מוזיקה המערבית, סדנת התמצאות בפרטיטורה, סדנת אוריינות אקדמית וסדנת אוריינטציה באוניברסיטה.

תחילת הלימודים ומשך הלימודים

תחילת הלימודים - 14 אוקטובר 2018

השיעורים יתקיימו בימי ראשון, בין השעות 15:00-18:30

מקום הלימודים

המחלקה למוזיקה, אוניברסיטת בר-אילן, רמת גן.

• עלות השתתפות בתכנית: 7,500 ₪.

• דמי הרשמה: 300 ₪ (נכללים בתשלום שכ"ל ואינם מוחזרים במקרה של ביטול) .

תעודת גמר

מטעם לימודי תעודה באוניברסיטת בר-אילן על עמידה בהצלחה ב"לימודי הכנה לתואר ראשון במוזיקה"

פתיחת הקורס מותנית במספר מינימום של נרשמים.

להרשמה לתוכנית דרך האתר:

לפרטים והרשמה  >> לחץ כאן<<