קורס ניהול ובקרת פרויקטים

תוכנית להכשרה מנהל/בקר פרויקטים

מדינת ישראל מתפתחת בקצב הולך וגדל, בכל התחומים: תעשיה, בניה, משק  המים, חקלאות, תקשורת, תשתיות, תחבורה ועוד. כל צעד בהתפתחות המשק – זה פרויקט!

התפתחות זו של המשק ושל חברות ייזום, בניה וניהול, מעצימה את הצורך בכח אדם מקצועי אשר יוביל את הפרויקטים קדימה ביעילות, מקצועיות ובהצלחה.

אוניברסיטת בר-אילן פותחת את המחזור האשון של התכנית להכשרה ייחודית בתחום ניהול ובקרת פרויקטים, בהדרכת מיטב המומחים והמרצים העוסקים בתחום.
המרצים הינם מובילים בתחומם, בעלי ניסיון רב, אשר נבחרו בקפידה להוביל את מסלול הכשרה זה.

מטרת התכנית

תכנית הלימודים נועדה להקנות ללומדים ידע מקצועי מקיף ועדכני על תחום ניהול ובקרת פרויקטים בתחום הבניה, התשתיות והתעשייה. בדגש על הקניית כלים מעשיים וייחודיים לתפקיד ניהולי על מנת להוביל תהליכים ברמת הפרויקט והארגון.

תנאיי קבלה ומשך הלימודים

• כל מועמד נדרש לעמוד בתנאי הקבלה : בעלי תואר ראשון, ניסיון של שנתיים לפחות בתחום
    בינוי\תעשיה\תשתיות\מוניציפאלי וכו', ראיון קבלה.
  • הקורס נמצא בשלבי אישור של משרד החינוך לגמול השתלמות .
  • תחילת הלימודים- בתחילת 2019 , מועדים סופיים ימסרו בהמשך
  • השיעורים יתקיימו בימי רביעי, בין השעות  16:30-20:30. משך כ-8 חודשים, 23 מפגשים (90  שעות לימוד).

מקום הלימודים

אוניברסיטת בר-אילן, רמת גן.

עלויות

עלות השתתפות בתכנית: 8,100 ₪.

דמי הרשמה: 250 ₪ (נכללים בתשלום שכ"ל ואינם מוחזרים במקרה של ביטול) .

תעודת גמר

מטעם לימודי תעודה באוניברסיטת בר-אילן על עמידה בהצלחה ב"קורס להכשרת מנהל ובקר פרויקטים"

להרשמה לתוכנית נא לשלוח קורות חיים למייל:

shraga.lapides@biu.ac.il

ט.ל.ח