קורס מנהל אבטחת מידע וסייבר CISO וקצין הגנת הנתונים DPO

אם אתם מחפשים קורס אבטחת מידע וסייבר (קורס (CISO הגעתם בדיוק למקום הנכון. עם נסיון רב בהדרכות מקצועות אבטחת מידע טכניים וניהוליים, מאות קורסים שהועברו בהצלחה ואלפי סטודנטים המאיישים משרות בשוק הישראלי והעולמי, אוניברסיטת בר אילן גאה להציג את התוכנית המתקדמת בישראל להכשרת מנהלי אבטחת מידע וסייבר וקציני הגנת נתונים - קורס אבטחת מידע וסייבר (קורס (CISO וקציני הגנת נתונים (DPO) . זו התוכנית היחידה בישראל המכשירה לתפקיד הכפול, מכינה לקראת חמש הסמכות בינלאומיות ומועברת בהדרכתם של בולטי המרצים בתחום. עם סיום קורס אבטחת מידע וסייבר (קורס  (CISO, הסטודנט מוכשר כמנהל אבטחת מידע וסייבר וכקצין הגנת הנתונים בחברות.

ה-CISO הינו ה Security Enabler בארגון. מצד אחד מכיר את הרבדים השונים של אבטחת המידע, מנהל תקציב וצוותים טכנולוגיים ומצד שני הינו בעל ראייה עסקית חדה, בקיא בניהול סיכונים ומבין שנמצא בעסק שצריך למקסם את רווחיו. הוא מבין שצריך לרתום את אבטחת המידע לטובת החברה.

קורס CISO (קורס אבטחת מידע וסייבר) הוא מבין הקורסים הפופולריים והמבוקשים ביותר בשנים האחרונות. זאת מאחר שבשנים האחרונות תפקידו של ה-CISO גדל עקב דרישות רגולטוריות וצרכים עיסקיים, הדורשים הבנה בנושאים משפטיים בעלי זיקה לתחום המיחשוב ותהליכים טכנולוגיים מורכבים.

ה-DPO - מנהל אבטחת פרטיות המידע, מפקח על אסטרטגיית הגנת נתונים ויישומה על מנת להבטיח עמידה בדרישות ה-GDPR. בישראל אחראי במקביל הן על העמידה בתנאי תקנות הפרטיות שנכנסו לתוקף במאי 2018 והן על ההתאמה לתנאים הנדרשים לכל חברה שיש לה קשרי מסחר עם אירופה.

קורס אבטחת מידע וסייבר (קורס (CISO וקציני הגנת נתונים (DPO) מכין את הסטודנטים למספר הבחינות הבינלאומיות הגדול בישראל. הסטודנט יגש לבחינות CSX ו CISM של ארגון ISACA, בחינות E/CIPP ו CIPM של ארגון הפרטיות הגדול בעולם IAPP ובחינת CISSP מטעם ארגון ISC2. מעבר הבחינות הבינלאומיות בצרוף תעודה מטעם אוניברסיטה מובילה, מהווה נקודת כניסה מעולה לתחום שנמצא בהתפתחות מתמדת.

לקבלת ייעוץ חינם ומידע נוסף אודות קורס אבטחת מידע וסייבר (קורס (CISO וקציני הגנת נתונים (DPO) ניתן לפנות במייל: esther@business-class.co.il או להתקשר: 052-8556855

ההכנה לבחינות ההסמכה מועברת מחומרים מקוריים של הארגונים
IAPP ,ISACA, ISC2

תכנית קורס אבטחת מידע וסייבר (קורס (CISO וקציני הגנת נתונים (DPO) נבנתה לפי מסמך מדיניות מקצועות הגנת הסייבר במדינת ישראל, כפי שהופץ ע"י מטה הסייבר הלאומי במשרד ראש הממשלה ביום 31 בדצמבר 2015 (י"ט בטבת התשע"ו). התכנית ותכניה מכוונים למקצועות אשר הוגדרו במסמך זה ובנויים לפיו.

תיאור קורס אבטחת מידע וסייבר (קורס (CISO וקציני הגנת נתונים (DPO)

קורס אבטחת מידע וסייבר (קורס (CISO וקציני הגנת נתונים (DPO) מכשיר לקראת 5 הסמכות בינלאומיות יוקרתיות:

1. Certified Cybersecurity Practioner (CSX) - של ארגון ISACA
  2. Certified Information Security Manager (CISM) - של ארגון ISACA
  3. Certified Information Privacy Professional (CIPP)- של ארגון IAPP
  4. Certified Information Privacy Manager (CIPM) - של ארגון IAPP
  5.  Certified Information Systems Security Professional (CISSP)-
    של ארגון
    ISC2

יתרונותיו הבולטים של קורס אבטחת מידע וסייבר (קורס (CISO וקציני הגנת נתונים (DPO):

• לימוד תפקיד כפול של CISO ושל DPO בקורס אינטנסיבי אחד
  • הכנה לחמש הסמכות בינלאומיות יוקרתיות של מיטב הארגונים.
  • צוות הקורס מורכב ממנהלי אבטחת מידע בעלי ניסיון בינלאומי ותארים בכירים מהתחום,
    המאושרים ע"י אוניברסיטת בר-אילן
  • מרצים אורחים בכירים מהתעשייה שישולבו במגוון הרצאות ובמתן ציונים בבחינות הסופיות
  • עבודה מול חוות שרתים ייעודית לצורך הכרות עם כלי הגנה ותקיפה מתקדמים.
  • הרצאות מוקלטות של השעורים המאפשרות חזרה על חומר הלימוד, גם לאחר ההרצאה.
  • ערוצי תקשורת דיגיטליים המקשרים בין המרצים, הסטודנטים והיועץ האקדמי
  • ליווי אישי של התלמיד לאורך המסלול וגם לאחריו.

קהל היעד של קורס אבטחת מידע וסייבר (קורס (CISO וקציני הגנת נתונים (DPO):

• בעלי רקע הולם באבטחת רשתות Windows או Linux, תקשורת, מנהלי מערכות מידע, יועצי אבטחת מידע ומבקרי מערכות מידע או בעלי רקע בפתוח תוכנה.
  • מנהלי אבטחת מידע המעוניינים לקבל הסמכה בינלאומית.
  • קציני ביטחון ויוצאי מערכות בטחוניות ומודיעיניות.
  • נאמני אבטחת מידע במשרדים ממשלתיים.
  • בוגרי קורס CCECertified Security Expert של אוניברסיטת בר-אילן.

תנאי קבלה אל קורס אבטחת מידע וסייבר (קורס (CISO וקציני הגנת נתונים (DPO):

• הבנת מושגים טכניים וניהוליים באנגלית
  • מעבר ראיון קבלה עם היועץ האקדמי