קורס הכשרת מנהלי מכירות בסייבר

בוא להתקדם לשלב הבא בקריירה שלכם

קורס מתקדם להכשרת מנהלי מכירות בתחום הסייבר והענן

הקורס  הראשון  מסוגו  בישראל  שמעשיר  אתכם  בידע  טכנולוגי  מתקדם  מתחום  הסייבר  והענן  ובידע מתקדם  מעולמות  האסטרטגיה  השיווקית  והחדשנות.  מסלול  הכשרה  מקצועית  שתוכנן  ונבנה  במיוחד  למנהלי  מכירות  שרוצים  לרכוש  כלים  כדי  לפרוץ  דרך ולהיות  בחזית  התחום  בישראל.

אנו  מאמינים  שבעידן הנוכחי כדי להצליח כמנהלי מכירות / Pre-Sale טכנולוגים חייבים להכיר ולשלוט בחוקי המשחק המשתנים של  המדיה  הדיגיטלית  והטרנדים  הטכנולוגים  המובילים  את  השוק  העולמי.  שיטות  העבודה  הישנות  בהן  אנשי  המכירות  מחזרים אחרי  הלקוח  מדלת  לדלת  פסחו  מן  העולם.  בקורס  תלמדו  כיצד  להבין  ולנתח  לעומק  את  הצרכים,  הכאבים  והאתגרים  של  הלקוחות  שלכם.  תקבלו  כלים  כדי  לשפר  וליעל  את  הערך המוסף  שלכם  כלפי  הלקוחות,  הספקים  והיצרנים  שאיתם  אתם עובדים  באופן  שוטף.

אנו נלווה אתכם צעד אחר צעד כדי למקד ולהאיץ את ההתפתחות האישית והמקצועית שלכם וכדי להפוך אתכם            מותג מקצועי ואוטוריטה מובילה בתחום, כזו שתגרום ללקוחות / ספקים / יצרנים / מעסיקים פוטנציאלים לרדוף            אחריכם.

הקורס  בנוי  מ 10- מפגשי  ערב  17:30 עד 21:30 40)   שעות  חובה(  בקמפוס  של  אוניברסיטת  בר-אילן + מפגש  העשרה  במעבדת סייבר / סדנת Thinking Design / מס' הדרכות  מתוקשבות (  26 שעות  רשות).  סה"כ  =  66  שעות  מלאות.

הקורס כולל תכנים טכנולוגים בהם: מבוא לתקשורת נתונים ו,TCP/IP- טכנולוגיות ומערכות Security Network שונות על מנת ליישם הגנת סייבר בארגון, טכנולוגיות שונות המובילות כיום את תחום הענן הציבורי והדאטה סנטר, רגולציה מקומית ובינלאומית בתחום אבטחת מידע והגנת הפרטיות, תיכנון מערך אבטחת מידע ארגוני רב-שנתי, תיכנון מערך הגנת סייבר ארגונית לפי מודל הגנה בשכבות, היכרות מעמיקה עם עולמו של ה,CISO- מהו סייבר התקפי ואיך נראים הדברים מנקודת עולמו של התוקף, כיצד לקרוא ולנתח דוחות השוואה וסקירות שוק (גרטנר, ,IDC פורסטר, Labs NSS וכו),' ניתוח מגמות שוק, טרנדים ותחזיות טכנולוגיות שמשפיעות וישפיעו בעתיד על תחום הסייבר והענן.

בנוסף הקורס כולל תכנים בתחום האסטרטגיה השיווקית בהן:  בידול שיווקי ויצירת מיתוג אישי / מקצועי / מעסיק באופן ממוקד למי שעוסק תחום הסייבר והענן, שימוש בלינקדין ככלי שיווקי, מיתוג ואיתור לידים איכותיים בארץ ובעולם, בניית נטוורקינג עיסקי ואיכותי המביאה תוצאות, העברת מסרים כStoryteller- ועמידה בפני קהל באופן שלא ישכחו מי אתם 5 דקות אחרי סיום הפגישה, בניית מצגות להעברת המסרים באופן ממוקד ואפקטיבי בפגישה עם הלקוח, תירגול כתיבה שיווקית של פוסטים ותכנים ממוקדים לקהל היעד שלכם, פרסום ויראלי באמצעות תוכן וידיאו, בניית תוכנית פיתוח והכשרה מקצועית (כולל פגישה

אישית), בניית חוסן נפשי למנהלי מכירות כדי להיות שחקני נשמה, מובילי דעה ומצליחנים המובילים את התחום לטווח ארוך.

# מנהל מקצועי - ערן שחם | מנהל אקדמי - הילל קוברובסקי.

# כל המרצים בקורס בעלי ניסיון מקצועי והדרכתי רב-שנים, מובילי דעה בולטים ומצטיינים בתחומם.

#  תעודת סיום מטעם אוניברסיטת בר-אילן, המערך לתוכניות ייעודיות לימודי תעודה.

# כל השיעורים מצולמים בווידאו באופן מלא ומרוכזים ביחד עם המצגות וחומר עזר נוסף בספרייה בענן

העומדת לשירותכם בכל עת.

#   קבלה לקורס דורשת ראיון אישי ובדיקת התאמה מקצועית ואישית לקורס.

#  בסוף המסלול   מתקיים  אירוע  סיום  ציבורי  גדול  בו  כל  משתתף  מעביר  הרצאה  קצרה  בסגנון TED     בתחום  הקשור  לתוכנית  הלימודים.  ההרצאה  מצולמת  ותשמש  עבורכם  ככלי  נוסף  לבניית  מיתוג
    מקצועי.

#          אנחנו עומדים לשירותכם בכל שאלה או בקשה:

Hillel@Innovateordie.co.il  | 054-7700919 |  קוברובסקי הילל

Eran@Business-Class.co.il | 050-6560666 | שחם ערן