מסלול הכשרה מקצועית למנהלי שיווק ומכירות בתחום הסייבר ומחשוב ענן

תוכנית ממוקדת תוצאות לתקופת הקורונה להכשרה מקצועית למנהלי מכירות בתחום הסייבר והענן

טכנולוגיות בתחום הסייבר, אבטחת מידע, תקשורת וענן

אסטרטגיה עסקית ושיווקית, שיווק דיגיטלי, מיתוג אישי מקצועי עסקי

מנהל ביה"ס להייטק וסייבר:        ערן שחם.

מנהל אקדמי ומרצה ראשי:                  הילל קוברובסקי.

מרצים מומחים:                                 עו"ד אפרת גרינבאום, מלכה שגב, דנית בן סימון,

מיטל ברוקס-קמפלר, קרן רובל, עו"ד דנית ליבוביץ שטי,

שלי סבר, רונית לוי שחורי, רינת גרשפלד, עידו נאור וניצן לוי .

מטרת התכנית

עם כניסתנו לשנה השנייה של משבר הקורנה העולמי, קיימות בישראל חברות טכנולוגיות רבות שספגו זעזוע כספי ועסקי מכיוון שהיו נטולות יכולות "להמציא מחדש" את מערך השיווק והמכירות שלהם.

על מנת להיות מנהל שיווק/מכירות או פיתוח עסקי בתחום הסייבר, מחשוב ענן ותקשורת נדרשות יכולות אישיות ומקצועיות המאפשרות הצלחה בתפקיד.

השוק בישראל ובעולם "צמא" למקצוענים בעלי הבנה טכנולוגית בענף הסייבר ויכולת "לייצר" מכירות תוך כדי הגעה לתוצאות ,על אף האתגרים והתחרות הרבה בענף ה-IT.

הקורס מיועד גם ל Account Manager ותיקים המגיעים מתחומי המחשוב/IT/תקשורת ואבטחת המידע. כמו כן לאנשי מקצוע מתחומים שונים: מכירות,שיווק,פיתוח עיסקי וניהול IT. הקורס היחודי יכול להזניק את הקריירה שלכם, לשדרג את היכולת המקצועית שלכם ,ולפתוח לכם צוהר  בעולם השיווק ,המכירות והפיתוח העסקי.

• פתיחת הלימודים:    23.06.2021
  • משך הלימודים:       כ- 3 חודשים. המפגשים יתקיימו בימי רביעי בין השעות 17:30 – 21:30.
  • תכנית הלימודים כוללת 86 שעות אקדמיות.
  • קורס מותאם אישית: הדרכה מיוחדת לחברות ע"פ רשימת תכנים ומועדים שמתואמים לדרישות הלקוח.
  • פגישת ייעוץ אישית בזום (תיכנון אסטרטגי שיווקי, תכנון אסטרטגיה למכירות, תיכנון קריירה ובניית תוכנית מיתוג אישי).
  • בסיום הקורס ייערך אירוע סיום, פתוח לקהל הרחב
  • שיחת ייעוץ אישית בנושאים :            בניה והוצאה לפועל של אסטרטגיה שיווקית, בנייה והוצאה לפועל של תוכנית מכירות ממוקדת תוצאות, בניית תוכנית מיתוג אישית – מקצועית – עסקית ותיכנון קריירה אישית.

לקבלת ייעוץ אישי לגבי הקורס יש לפנות אל:

ערן שחם, מנהל ביה"ס להייטק וסייבר באוניברסיטת בר-אילן

מייל: eran.shaham@biu.ac.il

לפרטים נוספים: תוכנית הלימודים והמרצים

יתרונותיה הבולטים של התוכנית

התכנית כוללת תכנים בתחומים הבאים:

• פיתוח עסקי במרחב השיווק הדיגיטלי והרשתות החברתיות.
  • שימוש במיתוג אישי ומקצועי כדי לקדם את המותג העסקי שלך.
  • פיתוח מיומנויות טכנולוגית בתחומי הסייבר, אבטחת מידע, תקשורת ומחשוב ענן.
  • העצמה אישית ובניית חוסן נפשי , התמדה בהתפתחות אישית ומקצועית.

מרצים מובילים בתכנית

• הילל קוברובסקי -                עתידן טכנולוגי וחוקר טרנדים טכנולוגים ומרצה בכיר.

מומחה בכיר להגנת סייבר ותקשורת.

מנטור ויועץ רב-תחומי לחדשנות טכנולוגית, עסקית ושיווקית לחברות בתחום הסייבר והענן.

• ערן שחם -                           מרצה בכיר בינלאומי בתחום הסייבר ואבטחת מידע.

מנהל מקצועי של מרכזי הדרכה מורשים בתחום טכנולוגיות המידע.

מנהל ביה"ס להייטק וסייבר באוניברסיטה

• מלכה שגב -                        יועצת בכירה בתחום מכירות פסיכולוגיות.

מומחית בקידום תוכן במדיה חברתית.

מנחת טלוויזיה ומובילת דעה.

• מיטל ברוקס קמפלר -          נשיאת הערוץ הישראלי של (ISC)².

מרצה בינלאומית בתחומים של ניהול אבטחת מידע והגנת סייבר.

מומחית בתחומים של מודעות עובדים ופרטיות.

• עו"ד דנית ליבוביץ' שטי -     מרצה בינלאומית בתחומים של Privacy By Design.

מומחית בחקירות מחשב משפטית ובהגנת מידע.

חוקרת בכירה לשעבר ברשות הסייבר ומשרד המשפטים.

מוזמנים לצפות בחוויה כפי שמתארים אותה בוגרי המחזור השלישי:

• רקע טכנולוגי בסיסי בתחום המחשוב והתקשורת.
  • ניסיון עסקי ומקצועי בתחום השיווק, מכירות  בתחומי המחשוב, תקשורת, ספקיות אינטרנט.
  • ראיון אישי טלפוני – חובה.
  • קישור לפרופיל לינקדאין המציגים רקע המתאים לקהל היעד של הקורס.

מקום הלימוד

• הלימודים נערכים במרכז למקצועות ההייטק, קמפוס אוניברסיטת בר-אילן, רמת גן.
  • בהתאם להוראות משרד הבריאות והוראות האוניברסיטה ייתכן שחלק מהשיעורים יועברו באמצעות זום.

זכאות לתעודה

• חובת נוכחות ב-80% מהמפגשים, ועמידה במטלות התכנית (שלוש משימות אישיות).
  • לעומדים בדרישות התכנית תוענק תעודה מטעם אוניברסיטת בר אילן, המערך לתוכניות ייעודיות.
  • מכתב המלצה אישי (בהתאם לצורך).

הערות

• פתיחת כל תכנית מותנית במספר הנרשמים.
  • דמי ההרשמה אינם כלולים בשכר הלימוד ואינם מוחזרים, אלא במקרה של אי פתיחת התכנית על ידי היחידה, בכפוף לתקנון לימודים של לימודי התעודה באוניברסיטת בר אילן.
  • היחידה מביאה לידיעת הנרשמים כי ייתכנו שינויים במערך התכנית, במועדי הלימודים והבחינות או בכל נושא אחר. הודעה על כל שינוי תימסר למשתתפים, בכפוף לתקנון לימודי התעודה באוניברסיטת בר אילן.

נהלי רישום

• ההרשמה תתבצע באמצעות חברת ערן שחם בע"מ, עבור אוניברסיטת בר אילן.