תהליך הרשמה לתוכניות

תאריך פתיחת ההרשמה לשנה"ל תשפ"א: יום ראשון, כ"ב בטבת תש"פ, 19 בינואר 2020.

ההרשמה לתואר ראשון רב-תחומי במדעי החברה מתבצעת באמצעות טופס רישום מקוון: לחץ כאן.

הקבלה הסופית מותנית בעמידה בכל תנאי הקבלה ועל בסיס מקום פנוי בלבד. מועמד יוכל להגיש בקשה לאחת מתוכניות הב.א. רב-תחומי במדעי החברה גם אם טרם עמד בכל תנאי הקבלה.

עם סיום הרישום באינטרנט, יש לפנות אל המדור לקבלת תלמידים לתואר ראשון בכל נושא סטטוס הקבלה.

אפיקי הקבלה לשנה"ל תשפ"א 2021/2020

במסגרת התואר ב.א. רב-תחומי, מתקיימות חמש תוכניות לימוד מגוונות. ניתן להתקבל לתוכניות בשלושה אפיקים שונים: קבלה לפי ממוצע בגרות (ללא פסיכומטרי), קבלה לפי שקלול של ממוצע ציוני הבגרות וציון הבחינה הפסיכומטרית, או קבלה על בסיס תוכנית 30+ (מכינת 30+) כמפורט בטבלה.

בנוסף, חובה ציון 185 ומעלה (רמת בסיסי) בבחינת אמי"ר, או ציון 85 ומעלה בבחינת אמיר"ם/בפרק האנגלית בפסיכומטרי.

שם התוכנית אפיק ראשון: ממוצע בגרות (ללא פסיכומטרי)*                אפיק שני: שקלול של ממוצע ציוני הבגרות וציון הבחינה הפסיכומטרית**                      אפיק שלישי: ממוצע בתוכנית 30+ (מכינת 30+)***
ינשופים 82 42 90
רום 85 42 87
חכ"ם 85 42 87
חץ 82 42 85
יהלום 84 42 90

* במקצוע האנגלית בבגרות נדרשות לפחות 4 יח"ל. לחישוב ממוצע בגרות לחץ כאן.

** לחישוב שקלול של ממוצע ציוני הבגרות וציון הבחינה הפסיכומטרית לחץ כאן.

*** לפרטים אודות תוכנית 30+ (מכינת 30+) לחץ כאן.

על המועמדים לתוכניות הנ"ל לעמוד בתנאי הקבלה ולהיבחן בבחינת אמי"ר/אמיר"ם/פסיכומטרי עד לתאריכים הבאים:

תוכנית ינשופים- לא יאוחר ממועד אפריל של מבחן אמי"ר

תוכנית רום - לא יאוחר ממועד ספטמבר של מבחן אמי"ר

תוכנית חכ"ם - לא יאוחר ממועד ספטמבר של מבחן אמי"ר

תוכנית יהלום  - לא יאוחר ממועד ספטמבר של מבחן אמי"ר

תוכנית חץ - לא יאוחר ממועד דצמבר של מבחן אמי"ר

*בנסיבות מיוחדות, רשאית הוועדה לקבלת תלמידים להאריך את המועדים הנקובים לעיל.

מבחן אמי"ר הוא מבחן חיצוני הנערך על ידי המרכז הארצי לבחינות ולהערכה (מאל"ו). להרשמה לבחינה ולפרטים נוספים יש להיכנס לאתר מאל"ו.

בחינת אמיר"ם (אמי"ר ממוחשב) מוזמנת על ידי המדור לקבלת תלמידים לתואר ראשון בתקופת ההרשמה. לפרטים נוספים יש לפנות למוקד מש"ו בטל' 9392*.

פגישת ייעוץ

מועמדים המעוניינים להגיע לפגישת ייעוץ אישית, בתיאום מראש, מוזמנים לפנות למרכז ייעוץ ומידע של המדור לתוכניות מובנות בניין 403 (קומה שניה) חדר 206, אוניברסיטת בר-אילן, קמפוס ר"ג.

מועמדים לתוכניות   כתובת דוא"ל לקביעת פגישה שעות מענה טלפוני
ינשופים, חץ ויהלום

א-ה 09:00 עד 13:30

בתיאום מראש בדוא"ל: malam.rishum@biu.ac.il

א-ה

09:00 עד 12:00

רום וחכ"ם

א-ה 09:00 עד 13:30

בתיאום מראש בדוא"ל: malam.info@biu.ac.il

א-ה

09:00 עד 12:00

שים לב -

המידע שנמסר בפגישה האישית הוא בגדר ייעוץ בלבד.

הקבלה לתוכניות נמצאת בסמכותה הבלעדית של ועדת קבלה לתואר ראשון של האוניברסיטה.

מוזמנים ליצור עימנו קשר לקבלת פרטים נוספים בנושא תואר רב-תחומי במדעי החברה, דרך עמוד צור קשר או בטלפון: 03-7384747.