תהליך הרשמה לתוכניות

תאריך פתיחת ההרשמה לשנה"ל תשפ"א: יום ראשון, כ"ב בטבת תש"פ, 19 בינואר 2020.

ההרשמה לתואר ראשון רב-תחומי במדעי החברה מתבצעת באמצעות טופס רישום מקוון: לחץ כאן.

הקבלה הסופית מותנית בעמידה בכל תנאי הקבלה ועל בסיס מקום פנוי בלבד. מועמד יוכל להגיש בקשה לאחת מתוכניות הב.א. רב-תחומי במדעי החברה גם אם טרם עמד בכל תנאי הקבלה.

עם סיום הרישום באינטרנט, יש לפנות אל המדור לקבלת תלמידים לתואר ראשון בכל נושא סטטוס הקבלה.

קוד הנחה: 20203

הקוד פעיל בימי "שני פתוח" (27.07 / 03.08 / 10.08 / 17.08) לפרטים לחץ כאן

אפיקי הקבלה לשנה"ל תשפ"א 2021/2020

במסגרת התואר ב.א. רב-תחומי, מתקיימות חמש תוכניות לימוד מגוונות. ניתן להתקבל לתוכניות בשלושה אפיקים שונים (כמפורט בטבלה מטה):

1. קבלה לפי ממוצע בגרות (ללא פסיכומטרי) וגם ציון 85 ומעלה (רמת בסיסי) בבחינת אמי"ר/אמיר"ם/בפרק האנגלית בפסיכומטרי.

2. קבלה לפי שקלול של ממוצע ציוני הבגרות וציון הבחינה הפסיכומטרית וגם ציון 85 ומעלה (רמת בסיסי) בפרק האנגלית בפסיכומטרי.

3. קבלה על בסיס תוכנית 30+ (מכינת 30+) וגם ציון 85 ומעלה (רמת בסיסי) בבחינת אמי"ר/אמיר"ם/בפרק האנגלית בפסיכומטרי.

ציונים נדרשים לפי תוכנית לימוד:

שם התוכנית אפיק ראשון: ממוצע בגרות (ללא פסיכומטרי)*                אפיק שני: שקלול של ממוצע ציוני הבגרות וציון הבחינה הפסיכומטרית**                      אפיק שלישי: ממוצע בתוכנית 30+ (מכינת 30+)***
ינשופים 82 42 82
רום 85 42 85
חכ"ם 85 42 85
חץ 82 42 82
יהלום 84 42 84

* במקצוע האנגלית בבגרות נדרשות לפחות 4 יח"ל. לחישוב ממוצע בגרות לחץ כאן.

** לחישוב שקלול של ממוצע ציוני הבגרות וציון הבחינה הפסיכומטרית לחץ כאן.

*** לפרטים אודות תוכנית 30+ (מכינת 30+) לחץ כאן.

על המועמדים לתוכניות הנ"ל לעמוד בתנאי הקבלה ולהיבחן בבחינת אמי"ר/אמיר"ם/פסיכומטרי עד לתאריכים הבאים:

תוכנית ינשופים- לא יאוחר ממועד אפריל של מבחן אמי"ר - הרשמה סגורה!

תוכנית רום - לא יאוחר ממועד ספטמבר של מבחן אמי"ר

תוכנית חכ"ם - לא יאוחר ממועד ספטמבר של מבחן אמי"ר

תוכנית יהלום  - לא יאוחר ממועד ספטמבר של מבחן אמי"ר

תוכנית חץ - לא יאוחר ממועד דצמבר של מבחן אמי"ר

*בנסיבות מיוחדות, רשאית הוועדה לקבלת תלמידים להאריך את המועדים הנקובים לעיל.

מבחן אמי"ר הוא מבחן חיצוני הנערך על ידי המרכז הארצי לבחינות ולהערכה (מאל"ו). להרשמה לבחינה ולפרטים נוספים יש להיכנס לאתר מאל"ו.

בחינת אמיר"ם (אמי"ר ממוחשב) מוזמנת על ידי המדור לקבלת תלמידים לתואר ראשון בתקופת ההרשמה. לפרטים נוספים יש לפנות למוקד מש"ו בטל' 9392*.

בחינת יע"ל היא בחינת ידע בעברית המיועדת למועמדים שלא נבחנו בבחינות הבגרות בשפה העברית.

למועדי בחינת יע"ל, מחירים ומידע נוסף על הבחינה - לחצ/י כאן.

פגישת ייעוץ

לנוכח נגיף הקורונה (COVID-19) לא תתקיימנה פגישות ייעוץ פרונטליות במשרדי המדור.

אתם מוזמנים לפנות למרכז ייעוץ ומידע של המדור לתוכניות מובנות בטלפון ובכתובת דוא"ל כמפורט מטה.

מועמדים לתוכניות   כתובת דוא"ל  שעות מענה טלפוני
ינשופים, חץ ויהלום

malam.rishum@biu.ac.il

א-ה

09:00 עד 12:00

רום וחכ"ם

malam.info@biu.ac.il

א-ה

09:00 עד 12:00

שימו לב -

המידע שנמסר על ידי מרכזי הרישום הוא בגדר ייעוץ בלבד.

הקבלה לתוכניות נמצאת בסמכותה הבלעדית של ועדת קבלה לתואר ראשון של האוניברסיטה.

מוזמנים ליצור עימנו קשר לקבלת פרטים נוספים בנושא תואר רב-תחומי במדעי החברה, דרך עמוד צור קשר או בטלפון: 03-7384747.