אודות המדור לתוכניות מובנות ולימודי תעודה

המדור לתוכניות מובנות ולימודי תעודה

המדור לתוכניות מובנות באוניברסיטת בר אילן מקיים מספר תוכניות ערב לתואר ראשון רב-תחומי במדעי החברה המתאימות לאנשים עובדים.

התוכניות מובילות לתואר ב.א. רב-תחומי במדעי החברה הנלמד בשנתיים. מטרת התוכניות להקנות לתלמידים בסיס אקדמי ובמקביל להקנות ידע יישומי וכלים להבנת תהליכים מרכזיים בחברה.

הדגש הושם על הוראת קורסים שיכשירו את התלמידים לא רק למחקר אקדמי, אלא אף לפעילות מעשית בענפי המשק השונים. בהתאם, שולבו בתכניות הלימודים קורסים יישומיים במשאבי אנוש ובמינהל עסקים (בתחומי הניהול, המימון והשיווק) וכן בחשבונאות ושמאות מקרקעין.

התוכניות שלנו לתואר ראשון

תוכנית ינשופים - ניהול ומשאבי אנוש

תוכנית יהלום - כלכלה מנהל עסקים ומשאבי אנוש

תוכנית חץ - ניהול ופסיכולוגיה

תוכנית חכ"ם - חשבונאות, כלכלה ומנהל עסקים

תוכנית רום - שמאות מקרקעין ונדל"ן

למה כדאי לבוא ללמוד אצלנו?

• לימודים לתואר ראשון בשנתיים - שישה סמסטרים רצופים
  • לימודי ערב בשעות נוחות פעמיים בשבוע
  • לימודים היברידיים - יום אחד בקמפוס וימי שישי בזום.
  • הבוגרים שלנו משתלבים במהירות בעולם התעסוקה  - לדף הבוגרים לחץ כאן
  • לימודים המתאימים לאנשים שרוצים לשלב קריירה, עבודה ומשפחה תוך כדי התואר
  • תארים רב תחומיים מאפשרים לסטודנט להעמיק במגוון תחומים הפותחים אותו לאפשרויות רבות בשוק העבודה.
  • תוכנית לימודים אחודה, ימים ושעות קבועים היוצרים חוויית לימודים מהנה ומגבשת
  • תואר יישומי - סגל מרצים משולב מהאקדמיה והתעשייה

הבוגרים שלנו

מאז היווסדו הצמיח המדור לתוכניות מובנות באוניברסיטת בר אילן כ1800 בוגרים אשר נמצאים בתפקידי מפתח ורבי השפעה במגזר הציבורי, בשוק הפרטי ובעמדות נוספות במשק ובחברה הישראלית. בנוסף, הכשיר המדור סטודנטים אשר המשיכו לתארים מתקדמים.

איכות הלימודים הגבוהה בשילוב עם הקניית כלים ויכולת לימוד הינה מתכון להצלחת הסטודנט בדרכו האקדמית מחד ולהצלחתו עם יציאתו לשוק העבודה מאידך.

לעמוד הבוגרים שלנו

לימודי תעודה ובית ספר להייטק וסייבר

בית הספר ללימודי הייטק וסייבר בבר-אילן מקיים מגוון רחב של תוכניות לימודים מקצועיות תחת חוות השרתים הגדולה בישראל, מכשיר אלפי אנשי הייטק וסייבר ומסייע להם ככל הניתן להשתלב בתחום.

בבית הספר מגוון רחב של קורסי הייטק, כמו לדוגמה: הכשרת מנתחי ומדעני נתונים, הכשרת מפתחי בינה עסקית, קצין הגנת נתונים, ניהול אבטחת מידע וסייבר, ניהול מערכות מידע וניהול מידע, קורס מומחי סייבר עם התמחות בווירטואליזציה וענן, קורס בודקי תוכנה, קורס להכשרת מומחי DevSecOps, ועוד.

לפרטים נוספים אודות קורסי הייטק לחץ כאן