לימודי תעודה אוניברסיטאיים והסמכה בינלאומית בניהול ותפעול נכסים IFM אינטגרטיבי

ניהול ותפעול נכסים

תוכנית הפרימיום הייחודית בישראל ללימודי תשתית והסמכה בניהול נכסים משולב  IFM

מציעה הזדמנויות יוצאת דופן להתמקצעות בתחום מבוקש.

תוכנית הלימודים האוניברסיטאית וההסמכה הבינלאומית יעניקו ללומדים אוריינות הנדסית מעמיקה, הכרות עם מגמות עתידיות בשוק הניהול, שליטה בכלי ניהול מודרניים ומיומנויות חשובות של מנהיגות וראיה אסטרטגית. כל אלו יתנו בידיכם כלים על מנת לשגשג בסביבה מאתגרת ודינמית.

הצטרפו אלינו במסע לקריירה מרגשת ומספקת בתחום אטרקטיבי, יצירתי ומאתגר.

מחזור פתיחה: ינואר 2025

חברת אלקטרה FM , המובילה בניהול נכסים משולב משיקה תוכנית ייחודית של אוניברסיטת בר-אילן, הכוללת לימודי תשתית אוניברסיטאיים ולימודי הסמכה בינלאומיים.
המשתתפים נהנים ממערך לימודים מקיף הכולל הרצאות, סדנאות ופרויקטים מעשיים, המקנים ידע תיאורטי ומעשי עדכני, כלים ניהוליים ואסטרטגיים וחשיפה לפרקטיקות מתקדמות בתחום ה- IFM.

מסיימי התוכנית יזכו בתעודה יוקרתית מטעם אוניברסיטת בר אילן.

מסיימי ההסמכה הבינלאומית יזכו, בנוסף, גם לתעודת הסמכה בינלאומית, המעניקה לבוגרים יתרון תחרותי משמעותי, ופותחת דלתות לתפקידים מובילים בסביבה העסקית הדינמית של ימינו.

התוכנית מיועדת לאנשי ונשות מקצוע השואפים להתקדם בתחום הניהול האינטגרטיבי של נכסים IFM היא מתאימה למנהלי מתקנים, מהנדסים, אדריכלים ואנשי נדל"ן המחפשים להעמיק את מומחיותם ולרכוש ידע מקצועי עדכני.

הקורס מנוהל על ידי המערך לתוכניות ייעודיות של אוניברסיטת בר אילן ובתמיכה מקצועית של מומחים עתירי ניסיון מבית אלקטרה FM

מרכז אקדמי: ד״ר דודי שלום
מרצים נוספים: ד״ר אמיר אלאלוף, ד״ר חנן אדד, אינג׳ שי פרידמן, גב׳ דורית עוזיאל, מר הלל קזר ועוד.

לפרטים נוספים ולהרשמה לחצו כאן