מכינה לתואר ראשון במוזיקה

* מכינה לתואר ראשון במוזיקה לא תיפתח בשנת הלימודים הקרובה

תנאי הקבלה ללימודי תואר ראשון במוזיקה כוללים ציון עובר במבחן כניסה בתחום התיאוריה וההרמוניה המוזיקלית. מועמדים רבים הנכשלים במבחן זה זקוקים ללימודי הכנה לתואר במוזיקה  שיגשרו על פער הידע. ידוע לנו כי ישנם מועמדים רבים כאלו מן המגזר הערבי, בעלי תעודת בגרות מצוינת וידע מוזיקלי. ברצוננו להנגיש גם למועמדים אלו את לימודי התואר במוזיקה. מטרת לימודי התעודה המוצעים היא לגשר על פערים אלו, ללמד מועמדים כאלו את החומר הנדרש ובכך להגביר את הסיכוי שיצליחו במבחן הכניסה ויתקבלו ללימודי תואר ראשון במוזיקה.

אוניברסיטת בר-אילן פותחת את תכנית המכינה לתואר ראשון במוזיקה, בהדרכת מיטב המרצים העוסקים בתחום המוזיקה ובהנחייתו המקצועית של ד"ר מוחמד כלף, מוזיקאי מחונן, מורה מנוסה בתחומי המוזיקה ובעל ידע נרחב ומעמיק בתחומים הנלמדים. תכנית המכינה ללימודי תואר ראשון במוזיקה כוללת קורסים שנתיים בפיתוח שמיעה, מבוא לתיאוריה וקורסים סמסטריאליים בסקירת תולדות המוזיקה המערבית, סדנת התמצאות בפרטיטורה, סדנת אוריינות אקדמית וסדנת אוריינטציה באוניברסיטה.

תחילת לימודי המכינה לתואר במוזיקה ומשך הלימודים

תחילת הלימודים - 14 אוקטובר 2018

השיעורים יתקיימו בימי ראשון, בין השעות 15:00-18:30

מקום לימודי המכינה למוזיקה

המחלקה למוזיקה, אוניברסיטת בר-אילן, רמת גן.

מחיר

• עלות השתתפות בתכנית ההכנה לתואר במוזיקה: 7,500 ₪.

• דמי הרשמה: 300 ₪ (נכללים בתשלום שכ"ל ואינם מוחזרים במקרה של ביטול) .

תעודת גמר

מטעם לימודי תעודה באוניברסיטת בר-אילן על עמידה בהצלחה ב"לימודי הכנה לתואר ראשון במוזיקה"

פתיחת המכינה לתואר ראשון במוזיקה מותנית במספר מינימום של נרשמים.

להרשמה למכינה לתואר במוזיקה דרך האתר:

לפרטים והרשמה  >> לחץ כאן<<

ט.ל.ח