טקס חלוקת מלגות ע"ש קלאודיו בנטטה ז"ל לתלמידות ותלמידי המערך לתוכניות ייעודיות

בנטטה

טקס חלוקת מלגות ע"ש קלאודיו בנטטה ז"ל לתלמידות ותלמידי
המערך לתוכניות ייעודיות

ביום חמישי האחרון (27.6.24) חולקו 46 מלגות לתלמידות ותלמידי המערך לתוכניות ייעודיות, במסגרת טקס חלוקת מלגות ע"ש קרן בנטטה.

הקרן נקראת על שמו של קלאודיו בנטטה, שהיה עו"ד חשוב ומצליח מאוד בוונצואלה ושותף בפעילויות למען הציבור, ונפטר בגיל צעיר בנסיבות טרגיות.
המשפחה בחרה להנציח את שמו באמצעות הקמת קרן המעניקה מלגות לקידום ההשכלה הגבוהה בקרב תלמידי הפריפריה, מתוך אמונה שרק באמצעות רכישת השכלה גבוהה, תתרחש מוביליות חברתית וקידום השוויון בחברה הישראלית.

הקרן קיימת מעל 40 שנים, ועד היום חולקו עשרות אלפי מלגות לתלמידים בכל רחבי הארץ- הן לתלמידי המכללות שלמדו בעבר תחת חסותה של האוניברסיטה מהגליל המערבי וצפת, ועד אשקלון, וכיום הן מוענקות לתלמידי המערך לתוכניות ייעודיות.

במסגרת הטקס אף הוענקה מלגה לשני לוחמים הלומדים במדור לזרועות הביטחון, כאות הוקרה לכוחות הביטחון, בייחוד בימים אלה.

בתמונה- נציגי המשפחה - מר סמואל צבע-יו"ר אגודת צבע, וד"ר שמריה טואף ואשתו סול. מטעם האוניברסיטה: פרופ' נעה וילצ'ינסקי-ראשת המערך, שרית בן משה-ראש המינהל, ראשות המדורים ומקבלות ומקבלי המלגות.

תאריך עדכון אחרון : 03/07/2024